Elektronické zabezpečovací systémy Oblíbené

Abyste se doma cítili opravdu bezpečně, máme pro vás v nabídce elektronické zabezpečovací systémy, jenž ochrání nejen váš majetek, ale vaše zdraví. Elektronické zabezpečení je tou nejlepší variantou, které co se týče zabezpečení vašeho domu, společnosti nebo garáže můžete na trhu dostat. Montáž alarmu je prostá a rychlá, provádí ji naše společnosti EZS Kladno. Montáž alarmů, provádíme na Kladně a okolí do firem, domů i jiných rozsáhlých objektů. Ochrana, která vám tak bude poskytnuta je opravdu maximální. Zabezpečovací zařízení slouží jako funkční zabezpečovačka, jenž je centrálně řízená a poskytne vám tak maximální kontrolu nad vaší ochranou. Jako alarm, který je vhodný hlavně do bytů doporučujeme Jablotron 100, jenž vám poskytne maximální možnou ochranu, ať již budete kdekoliv. Zdali vás ovšem zajímá více, rozhodně navštivte naše webové stránky http://www.ezs-kladno.cz

Podrobnosti

  • Telefon
    603217098
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    0 Kč
  • Zobrazení
    77792
  • Vloženo

Poloha na mapě

Co vykupujeme

Provádíme: výkup tvrdokovu, výkup slinutého karbidu, výkup tvrdokovového kalu, výkup slinutých karbidů, výkup tk sk plátků, výkup břitových destiček, výkup tvrdokovových výrobků, výkup tvrdokovových pájek - důlních a cestovních špiček, výkup veškerých materiálů s obsahem wolframu, molybdenu a cobaltu.

Místa výkupu:

Materiály můžeme vykoupit téměř kdekoliv, společnost vlastní mobilní provozovny, které umožní odkoupit materiál přímo u vás.

Výkupní cena

Tvrdokov - výkupní ceny - pro upřesnění ceny, nás prosím kontaktujte v sekci kontakty.
HSS - rychlořezná ocel - ceny dle obsahu W, Co, Mo


302 Found

Found

The document has moved here.

bazar přidat inzerát zdarma